Futbol

Sosa, Bilic'e gitti ve dedi ki...

01 Kasım 2014 Cumartesi 11:05 - Son Güncelleme 01 Kasım 2014 Cumartesi 11:13

Jose Sosa'nın, Slaven Bilic'le bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Gökhan Töre’nin cezalı oluşu, Serdar Kurtuluş’un da sakatlığının devam etmesi nedeniyle derbi öncesi sıkıntılı olan Beşiktaş’ta Sosa’dan gelen haberler dev maça saatler kala yüzleri güldürdü.

5 Ekim’de Balıkesir ile oynanan maçta dizinden sakatlanan ve yeşil sahalara dönmesinin 10-12 haftayı bulması beklenen Arjantinli futbolcu takımla idmanlara başlamak bir yana F.Bahçe’ye karşı oynayabilecek duruma geldi.

İliğinden alınan kanın işlemden geçirilip sorunlu bölgeye enjekte edilmesi sayesinde beklenenden çok daha kısa sürede hazır hale gelen Jose Ernesto Sosa, 28 Ekim’de topla çalışmaların startını verirken 30 Ekim’den itibaren de takımla idmana çıktı. İdmanlarda sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen iyi performans ortaya koyan tecrübeli futbolcunun durumuyla ilgili olarak Bilic’le de bir görüşme yaptığı öğrenildi.

KARANLIK'A SORACAK

Uzun zamandır ağrısı bulunmadığını ve kendisini çok iyi hissettiğini Bilic’e de aktaran Sosa, F.Bahçe maçında sahada olmak istediğini ifade etti. Arjantinli futbolcunun durumuyla ilgili kararını derbinin son idmanındaki performansı ve sağlık ekibiyle yapacağı görüşmenin ardından karar verecek olan Bilic’in oynama konusundaki ısrarı sonrasında Sosa’ya yarın ilk 11’de görev vermesi bekleniyor.

VATAN

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz