Futbol

Şota: Sonuçtan mutlu değiliz

24 Ocak 2015 Cumartesi 23:10 - Son Güncelleme 24 Ocak 2015 Cumartesi 23:12

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe yenilgisini yorumladı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikleri maçla ilgili, "Sonuçtan mutlu değiliz, üzgünüz. Kasımpaşa kesinlikle daha fazlasını yapabilir" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Arveladze, Fenerbahçe'nin farklı bir oyun anlayışıyla mücadele ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sakin oynayan, akıllı oynayan, hemen hücuma gitmeyen, topu tutan bir anlayışla mücadele ettiler. İlk 10 dakikada birkaç korner buldular, sonra da golü yedik. Ardından maçı biraz elimizde tuttuk, fazla pozisyon vermedik ama etkili de olamadık. Uzaktan birkaç tane denedik ama onda da etkili olamadık. Top bizde olduğunda yavaştık. Lige iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Fizik açısından sorun görmüyorum ama her tarafa koşan bir Kasımpaşa göremedik. Fenerbahçe maçındaki sonuçtan mutlu değiliz, üzgünüz. Kasımpaşa kesinlikle daha fazlasını yapabilir. Biraz daha agresif olabiliriz. Bunu yapamadık. Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım."

"Hakemin işini bile kolaylaştırdık"

Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçeli Caner Erkin'in rakibine yaptığı ve sarı kart gördüğü faulle ilgili soruya karşılık Arveladze, "Aşırı, bilerek yapılmış bir şey görmedim. Hakemler birkaç hata dışında önemli hata yapmadı. Onlar da her maçta oluyor. Ama maç da buna uygundu. Sert bir karşılaşma olmadı. Hakeme bile işi kolaylaştırdık" diye konuştu.

Arveladze, Kasımpaşa'nın tutuk oyunuyla ilgili soruya da "Gün performansı olabilir. Yorgunluk için de bir şey diyemem. Tunay en güzel dönemini geçiriyor. Hem kampta hem antrenmanlarda iyiydi. Bugün daha fazlasını bekledik ama gösteremedi. Bunu başka oyuncular için de söyleyebilirim" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz