Futbol

Sow veda etti

30 Ağustos 2015 Pazar 22:01 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2015 Pazar 23:26

Moussa Sow, taraftarlara veda etti.

Fenerbahçe'nin Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden El-Ehli'ye 16 milyon avro karşılığında transferi için anlaştığı Moussa Sow, taraftarlara veda etti.

Kadıköy'de oynanan Antalyaspor maçında tribünlere veda eden Sow, duygusal anlar yaşadı. Maçın başlamasına az bir süre kala "7" numaralı Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkan Sow, tek tek tribünleri dolaştı. Taraftarların büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu Senegalli golcü tribünlere Fenerbahçe forması dağıttı.

Tribünleri selamladıktan sonra saha ortasına gelerek açıklama yapan Sow, "Bu akşam benim için gerçekten çok zor. Söz verdim ağlamayacağım diye. Benim için yaptığınız her şey için teşekkürler. Sizi asla unutmayacağım" dedi. Taraftarlarla vedalaşırken göz yaşlarını tutamayan Sow, Türkçe olarak "En büyük Fener" diyerek sözlerini tamamladı.

Sow'a saha içinde teşekkür plaketi veren Aziz Yıldırım ise yaptığı konuşmada, "Büyük Fenerbahçeliler. Sow'a Fenerbahçe'ye verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burası onun yuvası her zaman buraya gelebilir" ifadelerini kullandı.

Bu sırada Sow, başkan Aziz Yıldırım'ı alnından öptü. Sow, son kez tribünleri dolaşarak Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'ün çimlerine veda etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz