Futbol

Sow'dan Diego'ya yakın markaj!

18 Aralık 2014 Perşembe 09:52 - Son Güncelleme 18 Aralık 2014 Perşembe 10:00

Diego Ribas’a, Moussa Sow’dan tam destek geldi.

Fenerbahçe’nin, Ziraat Türkiye Kupası’nda önceki gün Bayburt Grup Özel İdare ile oynadığı karşılaşmada beklentilerden uzak bir görüntü çizen Diego Ribas’a, Moussa Sow’dan tam destek geldi.

Brezilyalı yıldızın takım içindeki en iyi arkadaşlarından biri olan Sow, Diego ile sürekli diyalog halinde. Senegalli golcü sakatlıktan yeni çıkan Diego’ya sıkıntılı dönemi en kısa sürede atlatması için her fırsatta moral veriyor.

Uyum sürecini henüz tamamlayamayan sambacı ile sık sık sohbet eden Sow’un kendisinin Fenerbahçe’deki ilk günlerinden örnekler verdiği belirlendi. Golcü futbolcunun, “Senin içinde bulunduğun bu süreci bu ülkeye gelen birçok şöhretli futbolcu da yaşadı. İlk günlerde ben de çok zorlanmıştım. Goller atsam da buradaki futbola alışmakta gerçekten zorlandım. Moralini hiç bozma. Mutlaka bu süreç bitecek ve kendini bulacaksın. Senin kaliteni hepimiz biliyoruz” diye konuştuğu öğrenildi.

Kartal’ın çabası

Teknik Direktör İsmail Kartal da, Diego Ribas’ın performansını yükseltmesi için elinden geleni yaptığını dile getirdi.

Sarı-lacivertli hoca, Bayburt maçının ardından, “Diego’nun bir an önce takıma dönmesi için uğraşıyoruz. Kupa maçında 90 dakika şans verdik. Ligde de zaman zaman 11 başlattık. Onun gerçek kimliğine kavuşmasını en çok isteyen insanlarız. Dünyanın büyük kulüplerinde oynadı. Uluslararası başarılar yakaladı. Onun kalitesi tartışılmaz. Kısa zamanda katkı sağlamaya başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

SKORER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz