Futbol

"Şu anda 4-5 isimle görüşüyoruz"

25 Ocak 2015 Pazar 11:59 - Son Güncelleme 25 Ocak 2015 Pazar 12:03

G.Antepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de Balıkesirspor'u son dakika golüyle 1-0 yenerek 77 gün sonra taraftarının önünde 3 puanı hanesine yazdıran Gaziantepspor, devre arası transferleriyle daha güçlü bir yapıya kavuşmak istiyor.

Tarihinde ilk kez Balıkesirspor'u konuk eden Gaziantep ekibi, uzatma dakikalarında Muhammet Demir'in kaydettiği golle taraftarına sevinç yaşattı.

Puanını 24'e çıkaran Gaziantepspor, ayrıca Balıkesirspor galibiyetiyle uzun bir aradan sonra sahasında galibiyete ulaştı. Son olarak 7 Kasım'da Kamil Ocak Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile yaptığı maçı 23. dakikada yine Muhammet Demir'in golüyle kazanan kırmızı-siyahlı ekip, Balıkesir temsilcisi karşısında da 77 gün sonra aynı futbolcuyla 3 puanın sahibi oldu.

Teknik Direktör Okan Buruk, Balıkesirspor'un puan cetvelindeki yeri itibariyle zorlu bir ekip haline geldiğini söyledi.

Bu yüzden maça sıkı çalıştıklarını anlatan Buruk, karşılaşmanın geneline bakıldığında tam olarak istedikleri performansın uzağında kaldıklarını ancak galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

"Şu anda 4-5 isimle görüşüyoruz"

Daha sıkı çalışıp daha iyi performans ortaya koymaları gerektiğini ifade eden Buruk, transfer dönemi bitmeden takıma bazı takviyeler yapmak istediklerini vurguladı.

Bu anlamda bazı isimlerle görüştüklerine işaret eden Buruk, şöyle konuştu:

"Şu anda 4-5 isimle görüşüyoruz ama bir şeyler belli olmadan isim vermem doğru olmaz. Özellikle forvet hattına takviye yapmalıyız. Bazı transferleri yaptığımız zaman istediğimiz performansı daha rahat sahaya yansıtabileceğimize inanıyorum. Bu anlamda teknik heyetimiz ve transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah kısa sürede istediğimiz isimleri kadromuza katarız."

Transfer yaparken özellikle maddi konularda çok dikkatli davrandıklarına dikkati çeken Buruk, "Kesinlikle yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Gaziantepspor formasını hak edecek, varlığıyla bize güç katacak ve şartlarımıza uygun isimler aramızda yer alacak" dedi.

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz