Futbol

Şükrü Ergün'den Kiğılı'ya sert cevap

25 Ocak 2014 Cumartesi 19:34 - Son Güncelleme 25 Ocak 2014 Cumartesi 19:42

"Ceza almış bir kulübün sözcüsünün etik değerlerden bahsetmesi komik oluyor."

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, sarı-kırmızılı kulübün sakatlanan Bruma'yı kiralayarak yabancı kontenjanını açma planını "etik olmadığı" gerekçesiyle eleştiren Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'ya sert bir dille tepki gösterdi.

Şükrü Ergün, yaptığı açıklamada, Abdullah Kiğılı'nın açıklamalarına bir anlam veremediklerini, Bruma konusunun Galatasaray'ın bir iç planlama meselesi olduğunu kaydederek, "Yurt içinde ve yurt dışında şikeden ceza almış bir kulübün sözcüsünün etik değerlerden bahsetmesi komik oluyor" dedi.

Kiğılı'nın açıklamalarının gündem değiştirmeye yönelik olduğuna inandıklarını dile getiren Ergün, "Söylediklerini ciddiye almamak lazım. Üstelik durup dururken bana da sataşmış. Bu açıklamaları yapan, 'Fenerbahçe ceza alsa da Avrupa'da yoluna devam edecek' diyen arkadaş değil mi?" ifadelerini kullandı.

Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından medya mensuplarıyla yaptığı sohbette, Galatasaray'ın sakat olmasına rağmen Bruma'yı yabancı kontenjanını boşaltmak için kiralama girişimleriyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Kiğılı, "Nerede etik olmayan davranış varsa hepsi ordan çıkar. Sonra da mikrofonu seven basın sözcüsü çıkar, 'Galatasaray hep etik içinde' der. Ne diyeyim kardeşim, söyleyecek laf yok. Nerede bu tür şeyler varsa hep Galatasaray'dan çıkar. Bu hafta Gaziantepspor maçı var..." demişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz