Futbol

Sumudica, oyuncularını tebrik etti

21 Ağustos 2017 Pazartesi 01:01 - Son Güncelleme 21 Ağustos 2017 Pazartesi 01:06

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig'in 2. haftasında 1-0 kazandıkları Göztepe maçında zorlu bir takıma karşı iyi oynadıklarını ve galip geldiklerini söyledi.

Rumen teknik adam, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca Göztepe'den daha fazla pozisyon bulduklarını ama gole çeviremediklerini belirtti.

Oynadıkları futboldan dolayı takımını tebrik eden Sumudica, şunları kaydetti:

"Çok zorlu bir takıma karşı iyi oynadık. Sahada kazanmayı hak eden bir takım varsa bence o da bizdik. Çünkü onlardan daha fazla fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. İki penaltı kazandık. İlkinde takip eden arkadaşımız tamamladı. İkinci penaltıyı kaçırdık. 3-4 kez de karşı karşıya kaldığımız pozisyonlar vardı. Onları da değerlendiremedik. Takımımı tebrik ediyorum. Gerçekten oyuncuların hak ettiği bir galibiyetti. Onları, kazandıkları için tekrar tekrar tebrik ediyorum. Galatasaray'a kaybettiğimiz zaman mağlubiyet benim sorumluluğumdaydı. Takım kazandığı zaman ise futbolcunundur. Benim felsefem budur. Eğer gelecek maçı Osmanlıspor'a karşı kazanamazsak bugün aldığımız skor bir anlam ifade etmiyor."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz