Futbol

"Talihsiz bir maç oynadık"

22 Mayıs 2015 Cuma 23:22 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2015 Cuma 23:25

Mesut Bakkal "Özellikle direkten dönen toplar ve kaçırdığımız goller var"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'na 2-1 mağlup oldukları karşılaşmayla ilgili "Talihsiz bir maç oynadık" dedi.

Bakkal, maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadelenin ilk devresinde skorda farkı yakalamaları gerektiğini belirterek, "Özellikle direkten dönen toplar ve kaçırdığımız goller var" diye konuştu.

İkinci yarıda futbolcularının, rakip takım oyuncusu Welliton'a uzak durması nedeniyle pozisyon verdiklerini belirten Bakkal, "Maçın hakkı bu değildi. İlk yarı farkı yakalayabilirdik. Talihsiz bir maç oynadık. Belki de son dönemlerdeki iyi mücadelelerden bir tanesini verdi oyuncularım. İkinci yarıda rakip tempoyu yükseltince etkili olamadık. İki devreli maçta biz atsaydık kazanabilirdik. Mağlup olmak kötü. Bu oyundan sonra kötü" ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve sezonu da hedefledikleri yerde bitireceklerini söyledi.

Sezonun son bölümünde sakatlıklar ve cezaların üst üste geldiğini dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti:

"Bugün net bir kadroyla sahaya çıkamadık. İki devreli bir maç oldu. İlk yarıda oynadığımız oyunla mağlubiyeti hak ettik ve mağlup da bitirdik. İkinci yarı yaptığımız taktik ve oyuncu değişikliği çok işe yaradı. Özellikle ikinci yarı oyuna giren oyuncularımızın hepsi çok çok iyi oynadı. İkinci yarı oynadığımız oyunla hak ettiğimiz bir galibiyet aldık."

Mersin İdmanyurdu için bu sezonun çok önemli olduğunu kaydeden Çalımbay, "Çünkü ligde kalıcı olması gerekiyordu. Yeni kurulmuş bir takım, herkesin en büyük düşme adayıydı ama arkadaşlarım mükemmel bir performans gösterdiler. Sezon sonu olmasına rağmen ikinci yarı yaptıkları tempo mükemmeldi. Sezonu da hedeflediğimiz bir yerde bitiriyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz