Futbol

Talisca için derbiyi izlemeye geliyorlar

24 Nisan 2018 Salı 13:22 - Son Güncelleme 24 Nisan 2018 Salı 13:27

Beşiktaş'ın yıldızı Anderson Talisca, derbide Brezilya Milli Takım yetkilileri tarafından izlenecek. Sambacıların teknik heyeti, pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde yıldız futbolcuyu takip edecek.  

Anderson Talisca, başarılı oyununu karşılığını almaya devam ediyor. Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında attığı kritik kafa golüyle galibiyetin mimarlarından olan Brezilyalı futbolcu, ülkesinde de adım adım izleniyor.

Brezilya Teknik Direktörü Tite’nin yardımcılarının, Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Talisca'yı takip etmek için İstanbul'da olacağı öğrenildi.

24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz aylarda Brezilya Milli Takımı'nın Almanya ve Rusya ile oynanan hazırlık maçları için de milli takıma çağrılmış; fakat süre alamamıştı.

Anderson Talisca, özellikle sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında sadece 3 gol atabilen Sambacı, ligin ikinci yarısında 11 maçta 10 gol atmayı başardı.

Bu sezon ligde 13 gol atıp 4 gol pası veren Brezilyalı yıldız, takımının ligdeki en skorer ismi olmayı başardı.

Bu sezon tüm kulvarlarda attığı 19 gol ve yaptığı 4 asistle kariyer rekorunu geliştiren Anderson Talisca, gösterdiği performansla 2018 Dünya Kupası katılma şansını da artırıyor. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz