Futbol

"Talisca'nın kartına itiraz edeceğiz"

18 Şubat 2018 Pazar 00:06 - Son Güncelleme 18 Şubat 2018 Pazar 00:42

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Atiker Konyaspor maçında sarı kart görmesi nedeniyle Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Anderson Talisca ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Beşiktaşlı yönetici, "Talisca ile ilgili Pazartesi itirazda bulunacağız. Pozisyonla ilgili Talisca'yı haksız gören veya 'olabilir' diyen var mı acaba?...Ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam Talisca'nın cezasının kaldırılmasını isterim" dedi.

Beyaz TV'ye konuşan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, şunları söyledi:

"Pazartesi günü kulüp olarak Talisca'nın sarı kartına itiraz edeceğiz. Oyuncumuz Talisca da verilen karara itiraz edecek. Pozisyonla ilgili Talisca'nın sarı kartını haklı gören ya da 'hakem yanlış görmüş olabilir' diyen oldu mu? Ben bu görüşü savunan birisini görmedim. Mahkemelerde Türk Milleti adına yazar. Vicdanları rahatlatmak için verilecek karar varsa sonuç varsa belli. PFDK ve TFF kamuoyu vicdanını rahatlatsın. Futbolcuların ve taraftarların güvenini kazansın.

"Talisca'nın cezası kaldırılmazsa derbi gölgelenebilir"

Talisca'nın cezası kaldırılmazsa sonuç ne olursa olsun derbi gölgelenebilir. Ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam, Talisca'nın cezasının kaldırılmasını isterim. Başkanımızın sevdiğim bir sözü vardır. Adalet ve sağlık günü gelir herkese lazım olur. Bizim başvurumumuz sonucunda hakemden rapor istenecek. Hakem gerçekten orada sarı kartı Talisca'ya mı gösterdi? Kritik olan şu; Futbol camiasının vicdanını rahatladın. Beşiktaş'ı çok güzel kolluyorlar. Rica ediyorum kollamasınlar."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz