Futbol

Terim: "Tamamen oyunun hakimiydik"

23 Şubat 2018 Cuma 23:26 - Son Güncelleme 23 Şubat 2018 Cuma 23:34

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursaspor maçı için, "Seyir zevki yüksek bir maç oldu. Hiç pozisyon vermedik ve tamamen oyunun hakimiydik" dedi. 

5-0'lık Bursaspor galibiyetini değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bizim için çok olumlu şeyler söyleyebiliriz. En önemlisi bir çok pozisyon üretirken, gol atarken rakibe pozisyon vermemek. Tamamen oyunun hakimi bir Galatasaray vardı. Golleri bulurken çok da pozisyon yakaldık. Bu bizim için çok önemli. Bugün sahada çalıştığını yapan bir Galatasaray vardı. Coşkuyla da devam ettiler. Tabii ki rakibin 10 kişi kalması da önemli bir etkendi. Çok zevkli, seyir zevki yüksek bir maç oldu. 3 puan önemliydi ama bunu çok gol atarak almak da önemliydi." dedi.  

"Özellikle 4-0'dan sonra daha yavaş ağır oynayabilirdik " diyen Terim, "Ama oynadıkları oyundan oyurcularım zevk aldılar. O coşkuyla devam ettiler. Onun için de zaman zaman hata yaptılar." diye konuştu.  

Kalelerine ilk şutun 68. dakikada atıldığına vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Hiç pozisyon verilmemiş. Farklı sonucun dışında pas yüzdemiz rakibe oranla bir hayli yüksek. Yaptığımız presle kazanılan toplar var. Bunlar çok önemli. O yüzden oyuncularımı kutluyorum. Biraz daha yedek kulübesinden katkı yapmalıyız. Girenler biraz daha katkı yapmalı ki alternatiflerimiz artsın." ifadelerini kullandı. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz