Futbol

Timsah'ta hedef 3 puan

03 Aralık 2014 Çarşamba 16:23 - Son Güncelleme 03 Aralık 2014 Çarşamba 16:34

Bursaspor,3 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Spor Toto Süper Lig'de 7 Aralık Pazar günü sahalarında yapacakları Kasımpaşa maçını kazanarak 3 haftalık galibiyet özlemine son vermek istediklerini söyledi.

Bölükbaşı, ligde Balıkesirspor ve Sivasspor galibiyetlerinin ardından Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehirspor maçlarından üst üste 3 beraberlikle ayrıldıklarını hatırlattı.

Bu hafta ligin güçlü takımlarından Kasımpaşa'yı ağırlayacaklarını bildiren Bölükbaşı, "Sezon başından beri söylüyorum. Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisiyiz. Son maçlarda bunu skora yansıtamadık. Son 3 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Kasımpaşa maçını kazanarak 3 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyoruz" dedi.

Bölükbaşı, yönetim kurulu olarak teknik direktör Şenol Güneş ile oyunculara inandıklarını ve güvendiklerini belirterek, "Hem teknik heyetimiz hem de oyuncularımız sadece ve sadece başarıyı düşünüyorlar. Bu zorlu karşılaşma öncesinde de kendilerine güvenimiz tam. Taraftarımızın desteğiyle bu karşılaşmayı inşallah kazanacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz