Futbol

Töre'ye Alman ve İngiliz talip!

07 Ekim 2015 Çarşamba 20:07 - Son Güncelleme 07 Ekim 2015 Çarşamba 20:15

Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre'nin performansı Avrupa'nın dikkatini çekti.

Beşiktaş'ta oynadığı futbolla son yıllara damgasını vuran Gökhan Töre, bir çok kulübün dikkatini çekmeyi başardı. Bu sezona da iyi bir başlangıç yapan yıldız futbolcu, geride kalan 9 resmi maçta 2 gol 5 asistlik performansla yine beklentileri boş çıkarmadı.

Sezon başında Atletico Madrid'in ısrarla istediği milli oyuncu için son günlerde de Wolfsburg'un devrede olduğu öğrenildi.
Alman kulübün oyuncu izleme ekibi, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında tribünden takip ettiği Gökhan Töre için 'kesinlikle kadroya katılmalı' şeklinde yönetime rapor sundu.

Milli futbolcu için 20 milyon avroluk bonservis bedeli belirleyen Beşiktaş'ın, devre arasında kapısını çalmaya hazırlanan Wolfsburg'a sezon sonunu işaret ettiği öğrenildi.

Bu arada İngiliz basını da Gökhan Töre'ye, Arsenal ve Newcastle United’ın talip olduğunu yazdı. 

Milli yıldızın Chelsea altyapısında yetiştiği vurgulanan haberlerde, Gökhan'ın Beşiktaş forması altında yüksek potansiyelini ortaya çıkardığı ifade edildi. İngiliz gazeteleri ayrıca Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in, Gökhan Töre transferi için ocak ayında harekete geçeceğini iddia edildi.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz