Futbol

Torku Konyaspor'da 'Kocaman' etkisi

24 Kasım 2014 Pazartesi 17:45 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 17:48

Torku Konyaspor'un Basın Sözcüsü Baydar, Aykut Kocaman sonrasını yorumladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Aykut Kocaman'ın gelişiyle takımımızda yaşanan gelişim her hafta biraz daha kendisini gösteriyor" dedi.

Baydar, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynadıkları Gaziantepspor karşılaşmasında hak ettikleri üç puanı aldıklarını söyledi.

Taraftarın desteği ve güzel oyunla galibiyeti elde ettiklerini aktaran Baydar, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Takım olarak Gaziantepspor karşılaşmasında sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık. Sonuna kadar hak ettiğimiz ve iyi oyunumuzun, mücadelemizin karşılığını aldığımız bir galibiyet oldu" diye konuştu.

Baydar, takımda alınan galibiyet sonrası morallerin üst seviyede olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Aykut Kocaman'ın gelişiyle takımımızda yaşanan gelişim her hafta biraz daha kendisini gösteriyor. Hocamızın mantalitesi sahaya yansıdığı zaman sonuç da beraberinde geliyor. İnşallah ilk devrenin kalan maçlarında da aynı performansı göstererek ligde hak ettiğimiz yerlere geleceğiz. Taraftarlarımız, hem tribünleri diğer maçlara oranla hatırı sayılır bir şekilde doldurmaları hem de takımımıza verdikleri destek nedeniyle kocaman bir alkışı hak ediyorlar. Gaziantepspor karşılaşmasında bunu bir kez daha gördük. Kendilerine verdikleri muhteşem destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Takımımız onlarla güzel."

Yeşil beyazlılar bir ayda 9 maça çıkacak

Takımın, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere yaklaşık 1 aylık dönemde 9 maça çıkacağını anımsatan Baydar, şöyle devam etti:

"Gerçekten zor bir süreç bizi bekliyor. Sakat oyuncularımızın yokluğunu bahane etmiyor ve kadromuzdaki oyuncularımızın onları aratmayacağını biliyoruz. Bu zorlu süreci bize yakışan sonuçlarla geçerek hem ligde üst sıralara tırmanmak hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda grup aşamasını geçerek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim bu zorlu süreçte tek isteğimiz; şehrin ve taraftarlarımızın bize desteklerini arttırarak devam ettirmeleri. Buna takımımızın gerçekten ihtiyacı var."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz