Futbol

Tosic'in transferi doğrulandı!

06 Mayıs 2015 Çarşamba 16:25 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2015 Çarşamba 16:30

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bakkal Tosic'in Trabzon ile anlaştığını söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmandaki Gaziantepspor galibiyetinin ardından Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine beş hafta kala rahatladıklarını belirterek, şimdi hedefi yedincilik olarak belirlediklerini söyledi.

Mesut Bakkal, ligde son haftalarda karşılaşmalardan yenik ayrıldıklarını, Trabzonspor karşısında alınan beraberliğin takımın toparlanmasını sağladığını ifade etti.

Gaziantepspor deplasmanında takımın çift forvet oynadığı için ilk devre aksadığını, Hleb'in oyuna girmesinin "fark kattığını" dile getiren Bakkal, "Usta oyuncuların devreye girmesiyle farklı bir Gençlerbirliği ortaya çıkıyor. Özellikle ikinci devre rakibe pozisyon verdik ama Hleb'in girmesiyle çok iyi bir oyun çıkardık ve güzel bir galibiyet aldık. Sezonun bitimine 5 hafta kala çok rahatladık ve şimdi hedefi yedincilik olarak belirledik" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı kulüpte sezon ortasında göreve başladıkları dönemde takımda kaos yaşandığını ifade eden Bakkal, "Geldiğimde takımın 22 puanı vardı, Stancu sakattı ve kulüpte kaos yaşanıyordu. Gençlerbirliği köklü kulüp, temeli sağlam. Ödemeleri zamanında yapıyor. Bu bizim işimize çok yarıyor. El Kabir'in performansı ve takım olma isteğiyle 39 puana ulaştık" ifadelerini kullandı.

"Tosic'i tebrik ettik"

Mesut Bakkal, Dusco Tosic'in Trabzonspor ile anlaşmasını olumlu karşıladıklarını belirtti.

"Tosic inanılmaz bir profesyonel. Takım olarak kendisini tebrik ettik" diyen Bakkal, Sırp futbolcuya "gitti" gözüyle baktıklarını söyledi.

Sırp futbolcunun yerine oynattığı Uğur'u daha önce Trabzonspor'un istediğini anlatan Bakkal, Tosic'i önerdiklerini ifade etti.

Tosic'in mevkisinde görev alabilecek kadrodaki futbolcuların görülmesi gerektiğini dile getiren Bakkal, "Futbolcuların istemesi çok önemli. Rotasyon devam edecek. Çağrı'yı deneyeceğiz. İrfan Can'a yeterli fırsatı veriyoruz. Berat çok iyi oynuyor ama maç da kazanmamız lazım" değerlendirmesini yaptı.

"5 maça da talibiz"

Sezonun son 5 haftasında şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray ve Beşiktaş ile karşılaşacaklarına dikkati çeken Bakkal, şöyle konuştu:

"Yakaladığımız performansı devam ettirmek istiyoruz. Kendimize yakışanı yapacağız. Kaliteli bir kadromuz var. Futbolcular transfer dönemini düşünerek kendilerini gösterme gayretinde olacaklar. Şampiyonu belirleyecek maçlara çıkacağız. Kalan 5 maça da talibiz. Umarım kazanır ve hedeflediğimiz yerde sezonu tamamlarız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz