Futbol

Trabzon'da sakatlık şoku

08 Temmuz 2015 Çarşamba 15:28 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2015 Çarşamba 15:39

Alexandru Bourceanu, sağ dizinden sakatlandı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Renkum kasabasında kamp yapan Trabzonspor'un sabahki çalışmasında Rumen oyuncu Alexandru Bourceanu sakatlandı.

Bordo-mavililer, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde kampın altıncı gününde konakladığı otelin yakınındaki antrenman sahasında sağnak altında basına açık bir çalışma gerçekleştirdi.

Çif kale maçta Yusuf Erdoğan ile girdiği ikili mücadelede ayağı çime takılan Bourceanu, sağ dizinden sakatlandı. Acı içinde yerde kalan Rumen oyuncunun başına tüm teknik heyet ve futbolcular toplandı.

Kulüp doktoru olmadığı için Rumen oyuncunun ilk kontrolü doktor olan kulüp genel sekreteri Köksal Güney tarafından yapıldı. Ayağının üzerine basamayan Bourceanu, fizyoterapist ve masör eşliğinde saha kenarına getirildi ve burada futbolcunun ilk müdahalesi yapıldı.

Sahadan çıkarken yanındakilere ayağının çime takıldığını ve üzerine düşünce dizinin dönebileceğini anlatan Bourcenau, çağrılan bir araca bindirilerek otele getirildi. Bu futbolcunun hastaneye götürülerek, durumuna bakılacağı belirtildi.

Futbolcular ve Arveladze'nin üzüntüsü

Bourceanu'nun sakatlanmasının ardından Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin gibi oyuncular ellerini başlarının üzerine getirerek, büyük üzüntü yaşadı.

Teknik direktör Şota Arveladze de idman bitiminde Bourceanu'nun sakatlığıyla ilgili bilgi alırken, üzüntüsünü dile getirdi.

Trabzonspor'da Deniz Yılmaz'dan sonra Bourceanu'nun da sakatlanması moralleri bozdu

6 günde 4 sakatlık

Trabzonspor'un Hollanda kampının 6'ıncı gününde 4'üncü sakatlık yaşandı.

İlk olarak Deniz Yılmaz, ayak parmağından sakatlandı. Forvet oyuncusunun 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sefa Yılmaz ve Aytaç Kara da sakatlıkları nedeniyle 2 gündür takımda antrenmanlarda yer almıyor. Bu futbolcuların sakatlıklarının ciddi olmadığı tedbir amaçlı dinlendirildikleri belirtildi.

Bourceanu, Trabzonpor kampında sakatlık yaşayan 4'üncü futbolcu oldu.

İlk kez yağmurda çalıştı

Hollanda'ya geldiği günden bu yana 30 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda çalışan ve çok zorlanan bordo-mavili futbolcular, ilk kez yağmur altında antrenman yaptı.

Bölgede hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmesi ve bu sabah başlayan sağanak, futbolcuları sevindirdi. Kaptan Onur Kıvrak da antrenman sahasına geldiğinde, memnuniyetini dile getirdi.

Mehmet Ekici frikik çalıştı

Antrenman bittikten sonra Mehmet Ekici, özel olarak frikik çalışması yaptı.

Teknik direktör Şota Arveladze ve antrenörlerin kurduğu barajın üzerinden frikik kullanan Mehmet Ekici, vuruşlarındaki başarısıyla dikkat çekti.

Trabzonspor, hazırlıklarını bu akşam basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz