Futbol

Trabzon'dan Çakır'a 'geçmiş olsun' mesajı

24 Kasım 2014 Pazartesi 14:27 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 16:51

Trabzonspor, ameliyat olan Cüneyt Çakır'a "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği ile Kardemir Karabükspor arasındaki maçta rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'a "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısının sonunda bir rahatsızlık yaşayan ve sonrasında başarılı bir operasyon geçiren FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede tekrar sahalara dönmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kardemir Karabükspor'dan da "geçmiş olsun" mesajı

Kardemir Karabükspor Kulübü de Cüneyt Çakır için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Dün oynadığımız Gençlerbirliği karşılaşmasını yöneten ve rahatsızlanarak karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayan Cüneyt Çakır'ın akciğerinde hava birikimi tespit edilerek operasyon geçirdiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ederiz."

Gençlerbirliği ile Kardemir Karabükspor arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında rahatsızlandığı için karşılaşmayı tamamlayamayan Çakır, hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetkiklerde ciğerlerinde hava biriktiği anlaşılan Çakır, ameliyat edilmişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz