Futbol

Trabzonspor 3 oyuncusunu kiraladı

31 Ağustos 2015 Pazartesi 19:37 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2015 Pazartesi 19:43

Ankaragücü, Trabzonspor'dan Göksu Alhas'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Trabzonspor Kulübü, genç oyuncusu Göksu Alhas'ı Ankaragücü'ne kiralık olarak verdi.

Kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği bildirimde, "Profesyonel futbolcumuz Göksu Alhas'ın, 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar, MKE Ankaragücü'ne 150 bin lira satın alma opsiyonu ile bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Bordo-mavililerin KAP'a gönderdiği bir başka bildirimde de kaleci Fatih Öztürk'ün sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı.

Öte yandan  Trabzonspor Kulübü, kaleci İbrahim Demir'i pilot takımı 1461 Trabzon'a, genç oyuncusu Mehmet Kuruoğlu'nu da Adana Demirspor'a kiralık olarak verdi.

Bordo-mavili kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği bildirimde, "Profesyonel futbolcumuz İbrahim Demir'in, 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 1461 Trabzonspor'a bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Kulübün KAP'a yaptığı bir başka bildirimde ise "Profesyonel futbolcumuz Mehmet Kuruoğlu'nun, 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar, Adana Demirspor'a bedelsiz olarak, geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır" denildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz