Futbol

Trabzonspor, moral bulmak istiyor

14 Aralık 2014 Pazar 11:43 - Son Güncelleme 14 Aralık 2014 Pazar 11:57

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor 29'uncu randevuda

 Spor Toto Süper Lig'de 15 Aralık Pazartesi günü sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Trabzonspor, komşu kentin takımı olan rakibini yenerek moral bulmak istiyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve başlamasının ardından Galatasaray'ı 3-0, UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv'i sahasında 3-1, Gençlerbirliği'ni de 4-1 mağlup ettikten sonra düşüşe geçerek son 3 resmi maçta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, yeşil-mavili takım karşısında kazanarak kötü gidişatını durdurmayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'da Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan, ligde Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de Legia Varşova deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle dönen bordo-mavililer, Çaykur Rizespor karşısında bir yara daha alarak zirveden kopmayı istemiyor.

Bordo-mavili takımda Musa Nizam, kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Waris, Papadopoulas ve Yusuf Erdoğan'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor karşısına Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Aykut Demir, İshak Doğan, Medjani, Özer Hurmacı, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla ligde 29'uncu kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 28 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 17-4 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu maçlarda Trabzonspor 53 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz