Futbol

Trabzonspor Rumen yıldızı bitirdi!

29 Ocak 2014 Çarşamba 09:04 - Son Güncelleme 29 Ocak 2014 Çarşamba 09:21

Trabzonspor'un Bourceanu'nun transferini sonlandırmak üzere olduğu öne sürüldü.

Trabzonspor'un uzun süren görüşmelerin ardından yabancı transferinde bombayı patlatmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın orta sahaya ve forvete oyuncu istemesi üzerine çalışmalarını sürdüren Bordo-mavili yönetim orta saha transferini sonlandırmak üzere. 

Trabzonspor, Romanya'nın Steaua Bükreş takımında oynayan Alexandru Bourceanu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Flaş gelişme olarak Rumen basınında geniş yer bulan transfer gelişmesinde Prosport internet sitesi Steaua Bükreş'in sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alexandru Bourceanu'nun yeni sözleşmeye sıcak bakmaması yüzünden Trabzonspor'la görüşmelerde bulunduğunu okuyucularına aktardı.

Rumen basınına göre Trabzonspor oyuncu için Steaua Bükreş'le 1.6 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Ayrıca yine Rumen basınında çıkan haberlerde Bourceanu'nun menajerinin Trabzonlu yöneticilerle her konuda anlaştığı ve futbolcunun kısa süre içerisinde Trabzon'a imza atacağı belirtildi.

Alexandru Bourceanu bu sezon başından beri toplam 32 maça çıktı 1 gol atan 28 yaşındaki futbolcu 9 da asist yaptı. Alexandru Bourceanu ayrıca Steaua Bükreş'in kaptanlığını da yapıyor. Orta sahada görev yapan oyuncu güçlü fiziği, mücadeleci yönü ve uzaktan attığı şutlarla dikkat çekiyor. (Skorer)
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz