Futbol

Trabzonspor'da Malouda zirvesi

16 Nisan 2014 Çarşamba 15:59 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 16:07

İbrahim Hacıosmanoğlu, Florent Malouda ile bir araya geldi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, ailevi nedenlerden dolayı gittiği ülkesinden dönen Fransız oyuncu Florent Malouda ile bir araya geldiği bildirildi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde öğle saatlerinde Başkan Hacıosmanoğlu'nun danışmanı Serhat Altıncı'nın da hazır bulunduğu görüşmenin olumlu bir şekilde gerçekleştiği öğrenildi.

Görüşmede, eşinin rahatsızlığı nedeniyle birkaç kez ülkesine giden Malouda'nın, kendisine gösterilen anlayıştan ötürü Hacıosmanoğlu'na teşekkür ettiği belirtildi.

Daha sonra Fransız futbolcunun, "Alievi sorunlarım nedeniyle Fransa'ya döndüğümde de oradaki arkadaşlarınız benimle ilgilendi. Başım her sıkıştığında yanımdaydılar, beni orada da yalnız bırakmadınız. Ailevi sorunlarımın tamamını çözdüm. Başkanım buraya para için gelmedim. Trabzonspor'dan kazandığım paradan daha fazlasını başka kulüplerden de kazanabilirdim. Ben buraya sizin bir projeniz vardı, o proje için geldim. Bu projenin halen içinde olmak istiyorum" dediği ifade edildi.

Kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu'nun da Malouda'ya, "Biz bu anlayışı, dostane ilgiyi tüm futbolcu arkadaşlarımıza gösteririz, yeter ki hepsinin sorunu çözülsün, bizlere dürüst olsunlar. Madem öyle, çık, Malouda olduğunu göster. Takım arkadaşlarına ve hocana Malouda olduğunu çıkıp göstermen lazım. Çalışmalarına kaldığın yerden devam et. Hocan seninle ilgili en iyi kararı verecektir" dediği belirtildi.

Malouda'nın yarından itibaren teknik heyetin kabul etmesi halinde takımla çalışmalara katılacağı öğrenildi.

Fransız oyuncunun, yedek kalmasından dolayı rahatsızlık duyduğu ve takımdan ayrılmak istediği yönünde bazı basın organlarında haberler yer almıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz