Futbol

Trabzon'un hazırlık maçı programı netleşti

22 Temmuz 2014 Salı 22:59 - Son Güncelleme 22 Temmuz 2014 Salı 23:17

Bordo-mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam ediyor.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Bu arada bordo-mavili ekibin, Avusturya'daki hazırlık maçları programı netleşti. 

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, sabah ilk ilk antrenmanı 07.30'da Sporplatz Lend sahasında, ikinci çalışmayı kaldığı otelin kondisyon salonunda basına kapalı olarak yapan bordo-mavililer, akşam antrenmanını ise FC Volders Kulübü'nün antrenman sahasında basına açık gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlığı bulunan Rumen oyuncu Bourceanu'nun haricinde tüm futbolcular katıldı. Bu futbolcunun otelde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Taktik çalışmada arka adalesinde ağrı hisseden Zeki Yavru, çalışmayı tamamlayamadı.

En dikkat çeken isimler...

Günü üç antrenmanla geçiren Karadeniz ekibinde futbolcuların hırsı dikkat çekiyor. Kampta performansları ile en çok dikkat çeken isimler ise Özer, Caner ve Celutska...

İşte Trabzonspor'un hazırlık maçı programı

Bu arada Trabzonspor'un Avusturya'daki hazırlık maçları programı netleşti. Bordo mavililer Cumartesi günü Özbek Lokomotiv Taşkent ile karşılaşacak.

Karadeniz ekibi daha sonra 31 Temmuz'da Köln ve 3 Ağustos'ta Augsburg ile oynayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz