Futbol

Tudor, Abdullah Avcı ile tartıştı

18 Kasım 2017 Cumartesi 22:35 - Son Güncelleme 18 Kasım 2017 Cumartesi 23:50

Süper Lig'de Medipol Başakşehir'in sahasında Galatasaray'ı 5-1 yendiği maçta teknik direktörler arasında tartışma yaşandı.

Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Igor Tudor, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile tartıştı.

Maçın 28. dakikasında Fernando ile Visca arasında yaşanan bir pozisyonun ardından Medipol Başakşehir'in teknik heyeti, Galatasaraylı oyuncunun maçtaki ikinci sarı kartını alması gerektiği yönünde hakem Ali Palabıyık'a tepki gösterirken, Igor Tudor'un tepkisi ise Abdullah Avcı'ya oldu.

Rakip takım yedek kulübesine yönelen Tudor, eliyle Avcı'ya doğru, çok konuştuğu şeklinde işaret yaparken, araya giren 4. hakem Suat Arslanboğa, Hırvat çalıştırıcıyı sakinleştirmeye çalıştı. Tudor'un agresif tutumuna karşı Abdullah Avcı ise sakin olması yönünde işaretler yaptı.

"Ben onu heyecanına veriyorum"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Abdullah Avcı, oyun içinde Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'la yaşadığı gerginliğe değindi. Avcı, "Maç içinde yaşanabilecek şeyler, hocanın kaygısı ve gerginliği var. Ben onu heyecanına veriyorum, dürüst ve çalışkan hatırlamak istiyorum." yorumunda bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz