Futbol

''Türkiye'nin en iyi takımını yendik''

24 Mayıs 2015 Pazar 23:45 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2015 Pazar 23:52

Melo: ''Çok iyi bir takımı yendik. Topsuz anlamda çok iyi defans yaptık''

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, Spor Toto Süper Lig'deki derbide Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri maçta iyi oynamamalarına rağmen kazandıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın ilk golünü atan Yasin, karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluş Lig TV'ye verdiği röportajda, "Daha şampiyon olamadık ama stresli günler vardı. Her maç zor. Beşiktaş çok iyi oynadı. Üç puanı almak istiyorduk. En iyi oyunumuzu oynamadık ama kazandık. Gol attığım için de mutluyum. Aileme armağan ediyorum. İnşallah Fenerbahçe puan kaybederse şampiyonluğu kutlamak istiyoruz" dedi.

Kazanmaları halinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayacağını aktaran Yasin, "Kupayı da kazanmak istiyoruz. İnşallah nasip olur. İlk devre çok iyi geçmese de bu sezon ikinci yarı takım olduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Hamit: "Hedef Avrupa olmalı"

Sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Hamit Altıntop, ligde lider olduklarını ancak asıl hedeflerinin Avrupa olması gerektiğini vurguladı.

Hamit, Beşiktaş karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İlk devre istediğimiz gibiydi. Kontrollü sahaya çıktık Melo, Selçuk ve ben. İkinci devre zamana oynamaya başladık yeteneğimiz olmadığını bile bile... Beşiktaş'ı içten tebrik ediyorum. Hemen her maçı deplasmanda oynadılar. Onların inişlerini çıkışlarını fazla görmemek lazım. Yarışın sonuna geldik. İyi sonlandırmak istiyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kötü futbolla kötü sonuçlar aldık. Burada lideriz ama genelde sıkıntılarımız var. Amaç günü kurtarmak değil, hedefte her zaman Avrupa olmalı."

Melo: "Hedefe yaklaştık"

Sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, anlamlı bir galibiyet alarak şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını dile getirdi.

Melo, 6 maçtır gol yemediklerini vurgulayarak, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İlk maçta da 'Türkiye'nin en iyi takımını yendik' demiştim. Aynı düşüncedeyim. Çok iyi bir takımı yendik. Topsuz anlamda çok iyi defans yaptık. Topu ayağımıza alınca kalitemizi gösterdik. Anlamlı bir galibiyet alarak hedefimize yaklaştık" ifadelerini kullandı.

Önemli bir galibiyet aldıkları anlatan Melo, "Zafer kazandık. Türkiye'nin en iyi takımını yendik. Sadece bu galibiyeti kutlasın taraftarlarımız. Daha matematiksel olarak garantilemedik. Ayaklarımızı yere basıp beklememiz lazım. Fenerbahçe maçından istediğimiz sonuç olursa kutlamaya başlayabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz