Futbol

Ümit Özat: İlk maçlar zordur

12 Ağustos 2017 Cumartesi 23:46 - Son Güncelleme 12 Ağustos 2017 Cumartesi 23:50

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta, ilk yarıdaki mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Özat, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, pozisyon yokken 1-0 geriye düştüklerini belirterek, "Buna rağmen ilk yarıdaki mücadeleden memnunum. İlk maçlar zordur. Rakibin de bizim de pozisyonlarımız var. İçeride dışarıda puan puandır. Konya maçına en iyi şekilde hazırlanacağız." diye konuştu.

Forvet Vedat Muric, takım kaptanları Uğur Çiftçi ve Ahmet Oğuz'a eleştiriler yönelten Özat, "Getirisi götürüsü banaysa yüzlerine söylediğimi herkesin içinde de söylerim. Arkadaşlarının emeğini harcayamazsın. Transfer yapmayıp, onlara mahkum mu kalsaydım." ifadelerini kullandı.

- Kardemir Karabükspor cephesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise karşılaşmada kazanmaya yakın tarafın Karadeniz temsilcisi olduğunu dile getirdi.

Maçın istatistiklerinin de kendilerinin üstün oynadığını gösterdiğini aktaran Sözeri, şunları kaydetti:

"Girdiğimiz net pozisyonlar var. Oyunun başında golü bulduk. Duran toptan golü yedik. Oyunu kontrol eden bir görüntü sergiledik. Bu sıcak havada, sezonun ilk maçı standardımız çok da kötü değildi. Deplasmanda Gençlerbirliği gibi bir takımdan alınan puan sevindirici ama 3 puanı kaçırdığımız için üzgünüz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz