Futbol

Vali Gül'den Sivasspor'a kombine desteği

27 Temmuz 2018 Cuma 11:05 - Son Güncelleme 27 Temmuz 2018 Cuma 11:45

Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor yönetimi bu sezon 20 bin kombine satışını hedef olarak belirledi.
Bu kampanyaya Sivas Valisi Davut Gül de kombine bilet alarak destek verdi.

Vali Davut Gül, Sivasspor’a destek olmak amacıyla Passolig kombine kartı satın aldı. Sıkı bir Sivasspor taraftarı olan Vali Davut Gül, “20 Bin Komine Satışı” kampanyası kapsamında; 4 Eylül Stadyumu bilet satış noktasına giderek, kombine kartı satın aldı.

Sivas Valisi Davut Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada; “Yeni sezon başlıyor. Bütün kulüpleri ayakta tutan seyircileridir. Diğer takımlar gibi Sivassporumuz da kombine satışlarına başladı. Şuana kadar 3 bin 500 taraftarımız kombine almış durumda. Hedef 20 bin adedin üzerine çıkmak. Türkiye’de ne kadar Sivassporlu olduğunu düşünürsek bu rakama çok rahat ulaşılabilir. “diye konuştu.

Sivasspor’un bu yıl çok iyi transferler yaptığını dile getiren Gül, takımın geçen yıl ligi iyi bir noktada tamamladığını söyledi.

Sivasspor’un bu yıl da aynı başarıyı göstereceğine inandığını söyleyen Gül, “Takımın iyi bir başarı göstermesi için maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Bunlar öncelikle kombine ve forma satışlarıyla olacak. Takıma sahip çıkmamamız gerekiyor. Bizler de başkalarına söylemeden kendimiz yapalım istedik. Passoliglerimizi aktif hale getirdik. Bütün Sivaslılar elinden geleni yapsın.” dedi. 

Sivasspor As Başkanı Faruk Taşseten ise Sivasspor’u yalnız bırakmayan Vali Davut Gül’e teşekkür etti.

Kombine bilet fiyatları 50 lira ile 600 lira arasında değişen Demir Grup Sivasspor'un 17 Temmuz’dan bu yana 3 bin 500 kombine bilet sattığı açıklandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz