Futbol

Ve Ali Koç'tan ilk hamle! İstifa...

21 Eylül 2017 Perşembe 23:41 - Son Güncelleme 22 Eylül 2017 Cuma 00:11

Fenerbahçe Kulübünde 2018 yılının mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkan adayı olacağını daha önce açıklayan eski yöneticilerden Ali Koç, seçim hazırlıklarına başladı.

Ali Koç, 13 yıldır başkanlığını yürüttüğü 1907 Fenerbahçe Derneğinin 25. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Aziz Yıldırım ve yönetime teşekkür

"Fenerbahçe'nin gönlümüzdeki yeri çok büyüktür. Türk sporunda kapsadığı yer, taşıdığı sorumluluklar da fazladır. İnanıyorum ki, ileriye dönük olan derneğimiz gelecekte de aynı sorumluluk ve bilinçle Fenerbahçemiz için yepyeni çalışmalar yapacaktır. Aziz Yıldırım sadece kurucu olarak değil, Aziz Yıldırım ve yönetimleri kulübümüz adına projeler üretmek adına olanak sağladığı için her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz Bu vesileyle derneğimizin kuruluşuna ilham veren Hüseyin Çakıroğlu, Fikret Arıcan, Mustafa Koç ve birçok isim hepsini saygıyla ve sevgiyle anıyoruz.."

"Stadımızda emeğimiz var"

"Aziz Yıldırım müthiş bir cesaret örneği gösterdi. 16-20 milyon dolar bütçemiz varken, stadımızı içinde maçlarımız oynarken inşa etti. Bugün gelinen noktada Beşiktaş dışında bir örnek gösteremeyiz. Hiç unutmuyorum; Galatasaray'ın yeni stadından 2-1 kazandık. Ertesi gün TV programına çıktık. Stadı beğendiniz mi dediler, hakikaten de çok beğendim. Ancak bizim stadımızda, "Kendi öz terimiz var." demiştim. Halen de aynı şeyi savunuyorum."

Beşiktaş derbisi...

"Futbol takımımız en kısa sürede şampiyonluk yarışında en kuvvetli adaylarından biri olduğunu gösterecektir. Bu hafta Beşiktaş derbisinde diliyorum ki, kazanarak sıçrama yapacağız. Biz Fenerbahçeyiz, kötü günde de kulübümüzün yanında olmalıyız. Unutmayın ki, şampiyonluk denkleminin en önemli temel unsurlarından biri tribün desteği. Bu desteği sezon sonuna kadar hep beraber vereceğiz. Göreceksiniz ki, güzel günler bizi bekliyor."

1907 Fenerbahçe Derneği başkanlığına nokta

"Her güzel şeyin bir başlangıcı ve sonu oluyor. 13 yıldır gururla sürdürdüğüm 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılma kararımı sizinle paylaşmak istiyorum. 2018 Mayıs ayında yapılacak olağan seçimli genel kurul hazırlıklarının daha şeffaf, sağlıklı ve etik bir şekilde ilerleyebilmesi, 1907 Fenerbahçe Derneğinin hiçbir şekilde Fenerbahçe siyasetine karışmaması için bunun doğru olduğunu düşünüp, izninizi rica ediyorum.

Benden duymadığınız haberlere inanmamanızı rica istiyorum. Bu süreç zorlu bir süreç olacak. Bana sahip çıkan tüm taraftarlara da teşekkürü borç bilirim. Fener ışığı yolumuzu aydınlatsın"

Ali Koç'un konuşmasını alkışlayan üyeler, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" diye tezahürat yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz