Futbol

Ve Caner imzayı atıyor!

25 Nisan 2014 Cuma 09:27 - Son Güncelleme 25 Nisan 2014 Cuma 10:55

Fenerbahçe, Bilic'in pençe attığı Caner Erkin'in işini bitiriyor...

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Çaykur Rizespor maçında şampiyonluk turu atmayı hedefleyen Fenerbahçe, kritik mücadelenin hemen sonrasında transfere odaklanmayı planlıyor. Sarı-lacivertli yönetim adı Beşiktaş ile anılan Caner Erkin konusunda son noktayı koymak istiyor. 

Slaven Bilic'in "Beşiktaş'a gel Caner" diye çağrıda bulunduğu Caner Erkin hikayesi, pazartesi günü Fenerbahçe adına mutlu sonla bitiyor. Sarı-Lacivertli yönetim, söz verdiği gibi Caner ile şampiyonluk sonrası masaya oturuyor. Yıllık ücreti 750 bin avro olan Caner'e yaklaşık yüzde 250 zam yapılacak.

Turdan sonra imza

Fenerbahçe yönetimi, iç transfer görüşmeleri için şampiyonluğun ilan edilmesini bekledi. Caner'le ocak ayında Antalya kampında yapılan ilk görüşmede, prensipte anlaşma sağlandı. Pazar günü Çaykur Rize maçında tur atmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, pazartesi Caner'le masaya oturacak.

Roma-Inter peşinde

Menajeri Batur Altıparmak'ın Beşiktaş'ın yanı sıra Roma ve Inter gibi İtalyan devlerinin de ilgilendiği açıkladığı Caner'e yıllık 2 milyon avro ücret önerilecek. 2.5 milyon avro isteyen Caner'in yönetimin teklifini kabul edip toplam 8 milyon avroya 4 yıllık imza atması bekleniyor. (Akşam)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz