Futbol

VİDEO | Albayrak "ruh"a vurgu yaptı

01 Kasım 2014 Cumartesi 00:13 - Son Güncelleme 01 Kasım 2014 Cumartesi 10:01

"Taraftarlarımızın beklediği o ruh, kendisini göstermeye başladı"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 yendikleri karşılaşmada takımlarının iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Albayrak, sarı-kırmızılı takımı desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür ederek, "Çok zor maçtı. Kasımpaşa çok ciddi bir rakip, iyi oynadılar. Ama çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Berabere de kalsaydık, aynı kelimeleri size söyleyecektim. İstanbul Başakşehir maçından sonra Galatasaray'ın ve taraftarlarımızın beklediği o ruh, Allah'ıma şükürler olsun kendisini göstermeye başladı. İkinci devre o mücadeleli hırs sahadaydı. Biz bu takımı özlüyoruz, taraftarlarımız bu takımı özlüyor. Allah'ın izniyle her geçen gün daha iyi olacağız. Taraftarımızın en ufak bir kuşkusu olmasın" diye konuştu.

Albayrak, son dakikalarda gelen galibiyet nedeniyle çok mutlu olduklarını vurgulayarak, "İnanıyorum ki taraftarımızı da çok mutlu etmiştir. Bundan sonra taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Şampiyonluk yolunda bizim onlara çok ihtiyacımız var. Ben bu futbolcu kardeşlerime inanıyorum. Bunların hepsi çok kalitelidir. Geçtiğimiz iki sezonun şampiyonluğunda hepsinin alın teri vardır. Bunları kimse unutmasın. İyi oynadıkları zaman nasıl seviniyorsak, kötü oynadıklarında da destek olmamız lazım. Birbirimize hep saygı göstermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlamayan Wesley Sneijder ile bir sorunları olmadığını dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:

"Taktik icabı hoca, Sneijder'i ikinci yarıya sakladı. Yani birileri bir şeyler söylüyor, onlara inanmayın. Sneijder ile ilgili bir sorunumuz yok. Galatasaray'ın çok önemli bir futbolcusu. Bizim ona çok ihtiyacımız var. Özellikle benim gibi bir insan Sneijder'i kaybettirmek ister mi? Geçen sene ben olsaydım Drogba kaybolur muydu? Geçen sezon parası verilen Drogba, Rize deplasmanına bile götürülmedi. Ben kazanmaz mıydım onu? 4,5 milyon avro ödediğim bir futbolcuyu ben kaybeder miydim? Bütün futbolcular bizim için çok önemli. Hiçbirinin yeri dolmaz. Galatasaray bu ligin en önemli futbolcularına sahiptir. Biz onlarla hedefimize ulaşacağız."

Tepkiler nedeniyle futbolcularda zaman zaman kırgınlık olabileceğini dile getiren Albayrak, "Bakın Sabri'yi kazandık. Bugün belki takımın en fazla koşan oyuncusuydu. O yüzden hepsine teşekkür ediyorum. O ruh, azim ve hırs geldi. Özlediğimiz buydu. En kısa zamanda daha da iyisi olacak. Herkes yalnızdı arkadaşlar. Şimdi yönetim, taraftar ve futbolcular kenetlenip bir olacağız ve şampiyon olacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz