Futbol

VİDEO | Bursaspor'da gergin antrenman

17 Nisan 2014 Perşembe 16:29 - Son Güncelleme 17 Nisan 2014 Perşembe 16:35

Kupada G.Saray'a elenen Bursaspor'da Elazığspor maçı hazırlıkları tatsız başladı

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray'a sahasında 5-2 mağlup olarak elenen yeşil-beyazlılarda ligde cumartesi günü yapılacak Elazığspor maçı hazırlıkları tatsız başladı.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör İrfan Buz gözetiminde gerçekleştirilen antrenman sırasında yanında iki özel güvenlik görevlisiyle sahaya gelerek basın mensuplarının yanına giden İkinci Başkan Rıdvan Şen, "yalan haber yaptıkları" iddiasıyla Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ile muhabiri ve kameramanından tesisleri terk etmelerini talep talep etti.

Gürsoy, Bursaspor Kulübü ile ilgili "yalan haber yapmadıklarını" belirterek, Şen'den iddiasını ispat etmesini istedi.

İkili arasındaki sözlü tartışmanın ardından Gürsoy ve beraberindekiler tesislerden ayrılırken, Şen bu kez uygulamanın yanlış olduğunu belirten TSYD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koşak ile bir süre tartıştı.

Rıdvan Şen, tartışmanın ardından takımın antrenman yaptığı sahadan ayrılırken Sönmez Medya Grubu çalışanlarının, bundan sonraki antrenmanlar için de tesislere alınmayacağını söyledi.

-Antrenman

Bu arada yeşil-beyazlılar, cumartesi evinde yapacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

Galatasaray ile dün akşam Bursa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında forma giyen oyuncular salonda çalışırken, bu karşılaşmada forma giymeyen ve sonradan oyuna giren oyuncular Enes Ünal, Sestak ve Ozan Tufan, teknik direktör İrfan Buz gözetiminde çalıştı.

Isınma koşularıyla başlayan, sonrasında pas çalışması yapan yeşil-beyazlı oyuncular, antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı.

Bursaspor, Elazığspor maçının hazırlıklarını yarınki antrenmanla sürdürecek.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz