Futbol

VİDEO | Çocuklardan "İmparator Terim" tezahüratı

23 Nisan 2014 Çarşamba 19:34 - Son Güncelleme 23 Nisan 2014 Çarşamba 20:12

Galatasaray'da Elazığspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 27 Nisan Pazar günü Elazığspor ile yapacağı antrenmanın hazırlıklarını iki günlük iznin ardından sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yöntemindeki antrenman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara açık olarak gerçekleştirildi.

Antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ve yarım sahada top kapma ve saklama çalışmasının ardından tempolu koşular yaptı.

Gribal enfeksiyon geçiren Semih Kaya, tedavilerini devam edilen Sabri Sarıoğlu ve Guillermo Burdisso ile yurt dışında olan Didier Drogba antrenmana katılmadı.

Antrenmanın başında teknik heyet ve futbolcular, bir grup çocukla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla büyük Türk bayrağı açarak poz verdi. Fotoğraf çekimi sırasında çocuklar, sarı-kırmızıl ekipte forma giyen yabancı oyuncuların ülkelerinin bayraklarını açtı.

Sarı-kırmızılı takım hazırlıklarına yarın çift antrenmanla devam edecek

- Çocuklardan "İmparator Fatih Terim" tezahüratı

Sarı-kırmızılıların antrenmanını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında aileleriyle tesislere gelen çocuklar da takip etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın antrenman sahasına gelişi sırasında çocukların bir bölümü, "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaptı.

Çocuklar, Aysal'ın kendilerini selamladığı anda ise "En büyük başkan Ünal Aysal" diye tezahüratta bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz