Futbol

VİDEO | Fernandes'e şok ceza

16 Nisan 2014 Çarşamba 17:08 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 17:54

Beşiktaş yönetimi, Manuel Fernandes'e 202 bin avro para cezası kesti.

Beşiktaş yönetimi, sorunlu oyuncusu Manuel Fernandes'e para cezası kesti. Portekizli oyuncu, izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldığı ve tedavi programına uymadığı için siyah beyazlı yönetimden 202 bin avro para cezası aldı.

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah-beyazlı takımın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'e verilen 202 bin avroluk para cezayla ilgili, "Fernandes'e verilen bu ceza, geçmişe dönük bir yaptırımdır. Son zamanlarda yaşadığı ve yaşattıklarıyla alakalı bir durum değil" dedi.

Atalay, Fernandes'e verilen bu cezanın geçmiş döneme yönelik bir yaptırım olduğunu vurgulayarak, "Son zamanlarda yaşadığı ve yaşattıklarıyla alakalı bir durum değil. Birkaç hafta evvel izinsiz Portekiz'e gitmesi sebebiyle noter huzurunda bir tespit yaptırmıştık. Kafamıza göre bir ceza vermedik. Hukukçularımız gerekli hesaplamaları yapıp rakamı belirlediler, biz de uyguladık" diye konuştu.

"Astronomik" olarak yorumlanan bu para cezasının, kulüp tarafından yeni duyurulması sebebiyle gündemde yer işgal ettiğini savunan Atalay, Fernandes'in cezaya bir tepki verip vermediğiyle ilgili de "Bu konuyla alakalı oyuncuyla hiçbir şey konuşmaya gerek yok. Bizim yönetim olarak koyduğumuz kurallar ve uyguladığımız yaptırımlar var. Bu ceza da Beşiktaş Kulübü'nün kuralları doğrultusunda verildi, tartışılacak bir konu değil" değerlendirmesinde bulundu.

Uğur Boral-Veli Kavlak kavgası

Futbol takımının sabah antrenman sırasında kavga eden Uğur Boral ve Veli Kavlak ile ilgili de Atalay, iki futbolcunun birbirlerinden özür dilediğini ve el sıkıştıklarını hatırlattı. Atalay, "Onlar çok eski arkadaş. Antrenman sırasında bu tip gerginlikler olur. Birbirlerini çok seviyorlar ve antrenmanın ardından hemen barıştılar. Beşiktaş'ın futbolcularına da bu yakışır" diye konuştu.

Elektronik bilet konusu

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi hayata geçirilen elektronik bilet uygulaması sebebiyle şu ana kadar yaklaşık 5 bin 500 bilet satılmasıyla ilgili ise Atalay, "Yönetim olarak konu üzerinde sürekli görüşmeler yapıyoruz. Taraftarımıza çok ihtiyaç duyduğumuz bir maç. İnşallah Beşiktaş'a yakışır desteği verebilmek için yanımızda olacaklar" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz