Futbol

Yanal'dan maç sonu açıklamalar!

02 Mart 2015 Pazartesi 23:20 - Son Güncelleme 02 Mart 2015 Pazartesi 23:35

Ersun Yanal zorlu maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u sahasında 3-2 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, oyuncularını kazanma arzusunu bırakmadıkları için kutladığını söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin mücadele düzeyi en yüksek maçlarından birini izlediklerini, karşılaşmanın yönetiminin hakem açısından da kolay olmadığını belirtti.

Mücadelenin üst düzeyde olması dolayısıyla hakemin de çok düdük çalmak zorunda kaldığını vurgulayan Yanal, şöyle konuştu:

"Rakibimizin olağanüstü iştahı, maç kazanma arzusu vardı. Yılmaz hocayı kısa bir süre içerisinde takımı bu psikolojiyle sahaya çıkardığı için kutlamak gerekiyor. Umarım bundan sonra da aynı motivasyonla devam ederler. Biz, zaman zaman buna karşılık verdik. Karşılık verdiğimiz dakikalarda stratejik yerlerdeki kartlarla biraz oyundan uzak kaldık. Rakibimizin organize çıkışlarında karşılık veremediğimiz dakikalarda zor anlar yaşadık. Oyuncularımı kazanma arzusunu bırakmadıkları için kutluyorum. Bireysel katkıya da ihtiyacımız olduğunda Mehmet'in, Cardozo'nun ve Deniz'in katkılarıyla güzel dakikalar da yaşadık. Bu kazanma arzusunu bundan sonra da çok daha yüksek şekilde devam ettirmek gerekiyor, çünkü daha zorlu mücadeleler göreceğiz."

Yanal, Constant'ın kadroda olmamasına ilişkin ise "Disiplinsiz hareketleri nedeniyle savunmasını istedik. Çarşamba günü yönetime sunacağız, onlar da karar verir. Disiplinsizlik kavramı genel bir kavram. O da bu genel kavramda oldukça disiplinsiz bir oyuncu. Sadece bana karşı değil. Trabzonspor'un oyuncusu böyle olmamalı" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz