Futbol

Yaprak dökümü erken başladı!

19 Eylül 2017 Salı 11:04 - Son Güncelleme 19 Eylül 2017 Salı 11:28

Süper Lig'de 5. hafta geride kalırken teknik direktörlerle yollar ayrılmaya devam ediyor. Ligdeki 5 haftanın ardından 4 kulüpte hoca değişimi yaşandı.

Ligde yeni sezonda ilk teknik direktör değişikliği Gençlerbirliği'nde yaşandı. Başkent temsilcisi Ümit Özat ile yollarını ayırıp teknik diretörlük koltuğuna Mesut Bakkal'ı getirdi. Özat'ın liderliğinde Gençlerbirliği yeni sezonun 3 haftasında sadece 1 puan alabilmişti.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kendisine verilen tesis yenileme sözlerinin tutulmamasını gerekçe göstererk istifa etmişti. Evkur Yeni Malatyaspor, Sağlam döneminde çıktığı 4 maçta bir galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberlik ile 4 puan toplayabilmişti.

Bir diğer başkent temsilcisi Osmanlıspor'da 4-2'lik Demir Grup Sivasspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Bülent Uygun görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Osmanlıspor, Bülent Uygun idaresinde çıktığı 5 maçta galibiyet yüzü göremedi.

Süper Lig'de son olarak Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Akdeniz temsilcisi Çalımbay yönetiminde çıktığı 5 maçta 3 beraberlik 2 mağlubiyet alarak galibiyetle tanışamamıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz