Futbol

Yarsuvat onu da getiriyor!

20 Ekim 2014 Pazartesi 22:34 - Son Güncelleme 20 Ekim 2014 Pazartesi 22:46

G.Saray başkan adayı, listede olmayan Ali Dürüst'ün de görev alacağını açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan isimlerden Duygun Yarsuvat, Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Maslak Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, yönetime gelmeleri durumunda yapacaklarını anlatan Yarsuvat, yönetim kurulu aday listesinde bulunan isimleri de tanıttı.

Toplantıda katılımcılara hitap eden Yarsuvat, yönetime seçilmeleri durumunda futbol şubesinin başına Abdurrahim Albayrak'ı geçireceğini açıklarken, yönetim listesinde yer almamasına karşın sarı-kırmızılı eski idareci Ali Dürüst'ün de Albayrak ile futbol şubesinde görev yapacağını duyurdu.

Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğunu ve birçok branşta mücadele verdiğini hatırlatan Yarsuvat, ancak futbolun ön plana çıktığını aktarırken, "Bu futbolu hep beraber ilerletmek ve başarılarını sürdürmek zorundayız. Galatasaray'ın başarılarına imzasını atmış kişilerden biri olan, kulübüyle, oyuncularıyla beraber yatıp kalkan, ağlayan ve gülen Abdurrahim Albayrak kardeşimiz yönetimimizdedir. Futbol şubesini ayakta tutan, engin tecrübeye sahip Ali Dürüst de onunla beraber Florya'da olacak" ifadelerini kullandı.

Yarsuvat, Galatasaray'da kardeşliği canlandırmak için yönetime geleceklerini dile getirerek, "Onun adamı, bunun adamı gibi etiketlere gerek yoktur. Herkes Galatasaray sevgisi ile çalışır" değerlendirmesinde bulundu.

- Ali Dürüst de sahneye davet edildi

Yönetim listesinde yer alan isimlerin üyelere tanıtılması sırasında Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak'la Ali Dürüst'ü de sahneye çağırdı.

Bu sırada Albayrak'ın mikrofonu eline alarak, "Ben Ali Dürüst başkanımı sahneye davet ediyorum" demesi dikkati çekti. Böyle zorlu bir dönemde göreve talip olduğu için Yarsuvat'a teşekkür eden Albayrak, "Böyle bir zamanda elini değil, kellesini taşın altına koydu. Ali Dürüst'e de bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Başarı böyle geliyor. Biz kamplarda beraber çalıştık, iki kez şampiyon olduk" diye konuştu.

Yarsuvat ise hep birlikte Galatasaray'ı 4. yıldıza taşıyacaklarını vurgulayarak, "Sadece futbolda değil, bütün branşlarda şampiyonluk bekliyoruz. Başkanlık önemli değil, ağabeylik önemlidir. Beni başkandan ziyade bir ağabey olarak değerlendirin" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz