Futbol

Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun mesajı

13 Ağustos 2018 Pazartesi 17:01 - Son Güncelleme 13 Ağustos 2018 Pazartesi 17:05

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri, Spor Toto Süper Lig'de sezonunun ilk haftasında Göztepe deplasmanı dönüşünde kaza geçiren Evkur Yeni Malatyasporlu taraftarlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

 Yeni Malatyaspor Kulübü ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Göztepe deplasmanı dönüşünde kaza geçiren taraftarlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-siyahlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Göztepe karşılaşması sonrası kaza geçiren taraftarlar için acil şifa dileğinde bulunuldu.

 

Açıklamada, "Göztepe karşılaşması sonrası Malatya'ya dönerken, Afyon-Konya yolu üzerinde kaza geçiren cefakar taraftarlarımızın haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyor, camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Beşiktaş'ın Twitter hesabında yer alan paylaşımda, "Yeni Malatyaspor taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yaptığını ve birçok taraftarın yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaralanan taraftarlara acil şifalar diler, Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." denildi.

Galatasaray'ın Twitter hesabından yayımlanan mesajda ise şu ifadeler kullandı:

"Göztepe deplasmanı dönüşünde Yeni Malatyasporlu taraftarları taşıyan otobüsün kaza yaptığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaralanan taraftarlara acil şifalar diler, Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ve MKE Ankaragücü de sosyal medya hesaplarından sarı-siyahlı taraftarlar için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Etiketler : Yeni Malatyaspor
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz