Futbol

Yiğido Antalya maçına hazırlanıyor

17 Nisan 2014 Perşembe 15:10 - Son Güncelleme 17 Nisan 2014 Perşembe 15:20

Sivasspor, Avrupa Kupaları hedefi için 3 puan diyor.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarının güzel bir şekilde sürdüğünü söyledi. Futbolcuların idmanda istekli olduğunu ve herkesin elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Carlos, "Pazartesi günü yeni bir savaşımız başlıyor" dedi.

Galatasaray karşısındaki 4-4-2 oyun sistemini değiştirmeyeceğini ifade eden Carlos, "Oyun sistemimiz genelde aynı ama 4-4-2 sisteminde biraz daha kolaylık bulduk. Çünkü Aatif Chahechouhe, daha iyi pozisyon alabildi, Burhan Eşer ve Aydın Karabulut'un bindirmeleri, onların ofansif yönde yaptığı işler bu sistemde daha da güzel şekle geldi. Medical Park Antalyaspor maçında da buna benzer sistem uygulayacağız" diye konuştu.

Sivasspor'un Avrupa Kupaları hedefine ulaşması için Medical Park Antalyaspor maçından puan almanın önemli olduğunu vurgulayan Carlos, "Galatasaray'ı yendik ama bizim için her şey bitmedi, sadece bir galibiyetti. Biz hala hedefimize tam olarak ulaşmış değiliz" ifadesini kullandı.

Roberto Carlos, iç transfer çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine, "Beşiktaş maçını geçirdikten sonra yavaş yavaş gelecek sezonun hazırlıklarını daha ciddi anlamda yapmaya başlayacağız" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz