Futbol

Yıldırım'dan sert tepki

30 Temmuz 2014 Çarşamba 14:23 - Son Güncelleme 30 Temmuz 2014 Çarşamba 14:28

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basına tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü'nde geleneksel bayramlaşma töreni yapılırken, kulüp başkanı Aziz Yıldırım basına sert tepki gösterdi.

Bayramlaşma törenini takip eden gazetecilere tepki gösteren başkan Aziz Yıldırım, basın mensuplarının sarı-lacivertli futbolcular hakkında transfer haberi yaparak, oyuncuların aklını karıştırdığını savundu.

Yıldız oyuncular Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'ye transfer teklifi geldiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"Türkçe söylüyorum, Fenerbahçe oyuncu almayacak. Oyuncu almayınca satmayacağız anlamına da geliyor. Gazetelere 'Emenike gidiyor, Sow gidiyor' diye yazıyorsunuz. Gidemezler. 'Bunları gönderip, transfer yapacaklar' demek için haber yapıyorsunuz, yanlış.

İnsanların beyninde olmayan şeyleri beyinlerine sokuyorsunuz. Siz, kulübün iç işlerine karışıyorsunuz. Biz deklare etmeden 'bu oyuncu gidiyor veya kalıyor' diyemezsiniz. Ne Sow ne Emenike ne de bir başka oyuncu takımdan ayrılıyor. Hiçbir oyuncu için resmi bir teklif gelmedi. Lütfen ortalığı karıştırmayın. Huzurlu bir sezona giriyoruz ama huzurumuzu bozmaya çalışıyorsunuz. O zaman yine eski hale döneriz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz