Futbol

Yönetime yeni talip!

27 Mayıs 2015 Çarşamba 16:38 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2015 Çarşamba 16:41

Mardin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı, yönetime talip olacaklarını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın idari ve mali genel kurulda olağanüstü seçime gideceklerini açıklamasının ardından Mardin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kadir Kerimoğlu, yönetime talip oldu.

Kerimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Fikret Orman'ın olağanüstü seçimli genel kurul kararı alma yönündeki görüşlerini yakından takip ettiklerini belirterek, "Genel kurul üyeleri, taraftar grupları şunu anlamıştır ki sportif başarısızlıklarla dolu son 10-12 yılda Beşiktaş camiasının içinde hep aynı isimler yer almakta, her seçim öncesi hep aynı kişiler ön planda olmaktadır. Herkes şunu anlamıştır ki bu isimler Beşiktaş'a herhangi bir katkıda bulunmamış ve bulunmayacak" dedi.

Kendilerinin 3 aydır camianın içindeki isimlerle istişare yaptıklarını kaydeden Kadir Kerimoğlu, "Kötü gidişe 'dur' demek için ciddi bir oluşum içine girdik. Tüm gayretimiz ve hedefimiz, 10 ay sonra yapılması gereken olağan genel kurulda hizmete talip olup genel kurul üyelerimizin huzuruna çıkmaktı. Ama beklenmedik bir şekilde Fikret Orman'ın erken seçim açıklaması, bu planlarımızın rotasını değiştirmiştir. Şu anda başkandan kesin kararını bir an evvel vermesini camia olarak beklemekteyiz" şeklinde görüş belirtti.

Kerimoğlu, kendisinin ve ekibinin Beşiktaş'ı hak ettiği başarılara götürmek için yönetime talip olacaklarını vurgulayarak, "Ama bu projelerimizden daha iyisini vadeden olursa, bize o güveni verirse ve şu anda ismi geçen kişilerin içinde olmayan, camianın içinde sevilen bir aday olursa projelerimizle destek verebiliriz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz