Futbol

Aboubakar Beşiktaş için İstanbul'da

24 Eylül 2020 Perşembe 00:54 - Son Güncelleme 24 Eylül 2020 Perşembe 02:21  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan eski oyuncusu Vincent Aboubakar, İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlılar, sağlık kontrolünde bir sorun olmaması durumda Kamerunlu forvetle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, eski oyuncusu Aboubakar'ı yeniden kadrosuna katmak üzere. Kamerunlu forvet Aboubakar, siyah-beyazlı ekip için İstanbul'a geldi.

Portekiz'in Porto kentinden kalkan özel uçakla saat 00.50'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na ulaşan Aboubakar'ı siyah-beyazlı kulübün yetkilileri karşıladı.

Daha önce de kiralık olarak Beşiktaş formasını giyen Aboubakar, "Bırakmam Seni" tişörtüyle basın mensuplarına kartal pozu verdi ve havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele doğru hareket etti.

28 yaşındaki Kamerunlu santrfor, İstanbul'da detaylı bir sağlık taramasından geçecek. Beşiktaş, sağlık kontrolünde bir sorun olmaması durumda Aboubakar'la 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle son iki sezonda Porto ile toplam 21 maça çıkan Vincent Aboubakar ile performansa dayalı bir sözleşme imzalanacağı kaydediliyor.

Kamerunlu golcü, Beşiktaş forması giydiği 2016-2017 sezonundan siyah beyaz formayla 38 maçta 19 gol 4 asistle oynamıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz