Futbol

Açıkgöz: "Üzgünüz"

20 Ocak 2018 Cumartesi 19:16 - Son Güncelleme 20 Ocak 2018 Cumartesi 19:21

Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, yenilgiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Açıkgöz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyet için sahaya çıktıklarını ifade ederek "Maça ürkek başladık. O da zaten oyun düzeni anlamında istediklerimizi yapmamıza engel teşkil etti. Ama ilk yarıya baktığımız zaman ortada bir oyun vardı. İkinci yarı Ergin Keleş'in bir pozisyonu vardı, o pozisyonu gole çeviremedik, dönen topta da maalesef golü yedik. Golü yedikten sonra zaten takım ister istemez demoralize oldu. Oyun anlamında takıma baktığınızda bütünlüğü sağlamamız için biraz da vaktimiz olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bunları da kısa sürede halledip, önümüzdeki maça hazırlanacağız." diye konuştu.

Hafta içi bir stoper beklediklerini ancak gelmediğini anlatan Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Maalesef bu dönemde transfer zor oluyor, talepler farklı oluyor. Beklediğimiz stoperi maalesef alamadık. Ferhat Görgülü ve Osman Çelik'le bu açığı gidermeye çalıştık. Çocuklarım da gayet elinden geldiğince mücadele ettiler. Süreç içinde inşallah bu eksiği de gidermek için uğraşacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz