Futbol

"Ahmet Dede"nin hayali gerçek oldu

07 Mayıs 2021 Cuma 14:31 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2021 Cumartesi 10:12  |  Kaynak : TRT SPOR, AA

"Trabzonlu Ahmet Dede" için varsa yoksa her şey Trabzonspor. Tek başına yaşadığı evde TRT SPOR ekibini ağırlayan Ahmet Dede, maçlara gidemediği için Uğurcan Çakır'dan kendisini ziyaret etmesini istemişti. Ahmet Dede'nin hayali gerçek oldu.

Geçtiğimiz aylarda TRT SPOR Dijital ekibinden Suat Yahyaoğlu ve Ünal Gündoğdu Trabzon'un Akçaabat ilçesinin yaylalarında yaşayan Ahmet Kırcı'nın evine konuk olmuştu. Ekibimizle birlikte Trabzonspor maçını izleyen ve bordo-mavilli sevdasına ilişkin anılarını anlatan 83 yaşındaki Ahmet Dede, en büyük hayallerinden birinin Uğurcan Çakır ile buluşmak olduğunu söylemişti.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, "Ahmet Dede" olarak bilinen Ahmet Kırcı'nın bu davetini yanıtsız bırakmadı. Milli kaleci, Ahmet Dede'yi evinde ziyaret ederek maçta giydiği bir formasını hediye etti.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan videoda, kendi aracıyla tesislerden hareket eden ve ilçeye bağlı Adacık Mahallesi'ne giden Uğurcan'ın, ziyaret öncesinde bir fırına uğrayarak pide aldığı, güzergahta bulunanlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdiği görülüyor.

Uğurcan Çakır'ın kendisini ziyaret etmesine çok sevinen Ahmet Dede, "Uğurcan bana bir kere geleceğim dediyse, söz verdiyse gelir dedim." ifadesini kullandı.

"25 almadan gitme"

Ahmet Dede, Uğurcan'a 25 milyon avrodan aşağı transfer olmama tavsiyesinde de bulunarak "Seni herhalde her yerden istiyorlar. 25'i almadıktan sonra bir yere gitme. Bana kalırsa bir sene daha kalırsan iyi olur, daha fazla para kazanırsın. Hem sen hem de kulübü kazandırırsın." diye konuştu.

Ahmet Dede, Uğurcan Çakır'a bir dahaki gelişinde Abdülkadir Ömür'ü de getirmesini söyledi.

Her zaman kulübün yanında olduğunu vurgulayan Uğurcan ise yanında getirdiği maç formasını imzalayarak Ahmet Kırcı'ya hediye etti.

TRT SPOR Dijital ekibi tarafından hazırlanan Ahmet Dede'nin hikayesi 'Armanın peşinde bir ömür'

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz