Futbol

Aysal'dan Demirören'e cevap geldi

10 Ocak 2018 Çarşamba 15:14 - Son Güncelleme 10 Ocak 2018 Çarşamba 15:48

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in, kendisine yönelik yaptığı açıklamalara cevap verdi. Aysal, "Demirören'in özellikle kullandığı 'hilafı hakikat' deyimi kendisi adına büyük bir talihsizliktir ancak şaşırtıcı değildir" dedi.

Demirören, Aysal'ın Fatih Terim'in milli takıma geçiş süreciyle ilgili sözlerine, TFF'nin internet sitesinden yayımladığı açıklamayla yanıt vermişti. TFF Başkanı, Aysal'a "Açıklamaları hayret ve üzüntüyle takip ettim. Aradan yaklaşık 4,5 sene geçtikten sonra ve nereden icap ettiğini anlayamadığım bir şekilde Sayın Fatih Terim'in milli takıma geçiş dönemini kendine göre anlatan Aysal'ın ifadeleri en hafif deyimle hilaf-ı hakikattir... Açıklamalar, art niyetli ve konuyla ilgili sorumluluğu üzerinden atma çabasıdır" ifadeleriyle tepki göstermişti.

Yıldırım Demirören'in açıklamasına Ünal Aysal'dan hemen yanıt geldi. Aysal, yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

"TFF Başkanı Demirören'in bugün şahsımla ilgili yapmış olduğu açıklaması ve de özellikle kullandığı 'hilaf-ı hakikat' deyimi kendisi adına büyük bir talihsizliktir ancak şaşırtıcı değildir. Çünkü kendisi bu olayda hakem veya şahit değil sorunun başaktörü ve tarafıdır. İnandırıcı olması da zaten beklenemez."

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz