Futbol

''Benim için yeni bir meydan okuma olacak''

22 Eylül 2020 Salı 10:17 - Son Güncelleme 22 Eylül 2020 Salı 14:16  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor'un yeni transferi Lewis Baker, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki İngiliz futbolcu, ''İlk maçta biraz uyum sorunu yaşasam da bunu kısa sürede aşacağıma inanıyorum.'' dedi.

Trabzonspor'un kiralık olarak kadrosuna kattığı Lewis Baker, boco mavili takıma transfer süreci ve Süper Lig ile ilgili konuştu.

25 yaşındaki futbolcu, ''Futbolu kesinlike özledim. Uzun bir süre sonra mücadeleci maçlara dahil olmayı başardım. Sezonun geri kalanını da heyecanla bekliyorum. Burada tecrübeli arkadaşlarımız var. Bana çok yardımcı oldular. işimi kolaylaştırdılar. İngiltere'de de biraz çalışmıştım. İlk maçta biraz uyum sorunu yaşasam da bunu kısa sürede aşacağıma inanıyorum.'' dedi.

''Merkez orta sahada oynamak en çok tercih ettiğim pozisyon'' diyen Lewis Baker, ''Başkanla da buraya gelmeden önce konuştum. Bana muhteşem şeyler anlattı ve söyledikleri buraya gelmemde çok etkili oldu. Yakaladığım şansın benim kariyerim için de önemli olacağını düşünüyorum. Benim için yeni bir meydan okuma olacak. Buraya gelmeden önce Türkiye ligini takip ediyordum. Nasıl oyuncuların oynadığını biliyorum. Onlara karşı oynamak benim için de eğlenceli olacak.'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz