Futbol

Beşiktaş mı, Bayern Münih mi?

13 Aralık 2017 Çarşamba 19:01 - Son Güncelleme 13 Aralık 2017 Çarşamba 21:29

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRTSPOR'da yayınlanan ve Levent Özçelik'in sunduğu  "Futbolun Zirvesi" adlı programda Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansını değerlendirdi.

Alman ekibinin eski Bayern Münih'in olmadığını iddia eden Dilmen, Beşiktaş'ın rakibini eleme ihtimalinin yüzde 35 olduğunu söyledi.

Bayern Münih'in şansının da yüzde 65 olduğunu kaydeden Dilmen, Beşiktaş'ın rakibini elemesi durumunda kendilerinde "biz finali göreceğiz" güveni olacağını belirtti.

Dilmen şöyle konuştu:

"Beşiktaş son iki yılın lig şampiyonu. Şampiyonlar Ligi gruplarından nağmalup gelmiş. Tartışmasız PSG ve Bayern Münih son 16'nın en güçlü takımlarından. Ancak Bayern Münih eski Bayern Münih değil. Son PSG-Bayern Münih maçı ölçü olmamalı. PSG'yi 3-1 yendiler ama eksikleri var. Savunmanın merkezi ağır. Ama orta sahası çok iyi. Şubata kadar daha çok var. İki takım da transfer yapabilir. Ben tur ihtimali olarak yüzde 35 Beşiktaş yüzde 65 Bayern Münih olarak görüyorum. Ancak Bayern'i elediği anda  kendilerinde biz finali göreceğiz güveni olacak."

Programın bir diğer konuğu Mustafa Denizli de "eğer Beşiktaş Bayern'i elerse tüm ülkede kupayı alabiliriz diye bir algı oluşacak ve bundan sonra Beşiktaş'a bu gözle bakılacak. Hiç kimse Beşiktaş kupayı alamaz diye düşünemez " dedi. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz