Futbol

"Beşiktaş'ın şansı yüzde 50"

12 Ocak 2018 Cuma 22:23 - Son Güncelleme 12 Ocak 2018 Cuma 22:58

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. 

Antalya kampını değerlendiren Buruk, çalışmalarının iyi geçtiğini ve hedeflerinin ligi ilk 10 içinde bitirmek olduğunu söyledi. 

Selezniov ve Bilal Kısa transferleriyle ilgili konuşan Okan Buruk, "Eksik olan yerlerimiz vardı. Kadro genişliğimiz bizim çok önemliydi bunun sıkıntısını çok çekmiştik. Bu kamp dönemi içinde yapacağımız takviyeler bizim için çok önemliydi. İki tane çok kaliteli geçmişlerine baktığımızda çok iyi oyuncu olan belki son seneleri istedikleri gibi geçmeyen ama bizle birlikte inşallah yükselişe geçecek oyuncular aldık. Bu anlamda şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bu tür kaliteli oyuncularla çalışmak önemli. Bir iki transfer daha yapacağız. Özellikle savunma bölgesine yapmayı düşünüyoruz. Daha sonra duruma göre de belki ön tarafa bir takviye yapma durumumuz olabilir. Şartlara bakacağız. Transferin sonuna doğru da iyi oyuncular çıkabiliyor. Tabiki bunları da değerlendirip yönetimimizle birlikte karar vereceğiz." dedi. 

 "Hedefimiz ligi ilk 10 içinde bitirmek"

"Geçen seneye çok iyi bir kadromuz vardı ve ligi başarılı bitirmiştik. Sezon öncesi 4 tane 11'den oyuncumuzu kaybettik. Bu sezona iyi başlamıştık ama son bölüm istediğimiz gibi gitmedi. Bir anda üst sıralardayken 12. sıraya düştük. Hedefimiz tekrar ilk 10 içine girmek. Ligi ilk 10'un içinde bitirmek istiyoruz. Bizde inşallah hedefleri büyütürüz. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İkinci yarıya çok iyi bir şekilde başlayıp ondan sonra kendimize daha net bir hedef çizeceğimizi düşünüyorum." 

"VAR'a sıcak bakanlardanım"

"Video Hakem uygulamasına sıcak bakanlardanım. Karşı olanlar da var tabiki oyunun duracağını futbolun gerçekliğine aykırı olduğunu söyleyenler de var faydalı olacağına inananlar da var. Saha kenarındaki biri olarak zaman zaman hepimiz verilen kararlardan dolayı şikayet ediyoruz. O yüzden Video Hakem Sistemi'nin daha sağlıklı daha hakkaniyetli olacağına inananlardanım."

"Böyle bir şey bir daha yaşanmayacak"

"Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamayla ilgili olarak "Türk futboluna hizmet etmek istiyorsak sakin olmamız lazım. Barıştan yana olmamız lazım. Kavgayı tasvip etmiyoruz. Bu tür konuşmaların da doğru olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir şey yaşandı bitti. Tabiki böyle bir şey bir daha yaşanmayacak. Karşınızdaki insan sizi ne kadar provake ederse etsin sonuçta bizim bir duruşumuz var. Ayrıca Galatasaray Kulübünün sonuçta teknik adamı (Igor Tudor) oradaki kuruma karşı da yaptığımın yanlış olduğunu zaten daha sonra yaptığım konuşmamda söylemiştim özür diledim bu anlamda. O yüzden biz barıştan sevgiden yana olmalıyız. Türk futbolunun buna ihtiyacı var." 

"Beşiktaş'ın şansını yüzde 50 yüzde 50 olarak görüyorum"

"Gerçekçi bakmak lazım. Beşiktaş grubunu lider tamamladı ve inanılmaz bir puan aldı. Çünkü çok iyi bir takım. Özellikle kendi sahasında muhteşem bir seyirci desteği var. Muhteşem bir stat var. Biz de rakip olarak gittik oraya. Çok etkileyici bir statları var. Beşiktaş'ın topladığı puan zaten Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih  seviyesinde. O yüzden ben Beşiktaş'ı bu anlayışıyla bu oyununu sürdürdüğü taktirde şansını yüzde 50 yüzde 50 görüyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz