Futbol

"Bir golcü daha alabiliriz"

15 Ocak 2018 Pazartesi 09:40 - Son Güncelleme 15 Ocak 2018 Pazartesi 09:53

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Süper Lig'de üst üste 3. şampiyonluğa inandıklarını söyledi. Transfer gündemini de değerlendiren siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, bütçeye uyması durumununda bir golcü daha almak istediklerini belirtti.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kamp dönemi ve şampiyonluk yarışı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"Şampiyonluk inancımız çok yüksek"

Devre arası bölümünü iyi geçirdiklerini belirten Albayrak, "Takımın morali yüksek. Ekip ruhumuz yerinde. Geçen sezon da liderin 4 puan gerisine düşmüştük. Bu sezon da hemen hemen aynı durumdayız. Bir iki maçta düşünmediğimiz skorlar oldu. Takımımıza güveniyahibiz"

Geniş bir kadroya sahip olduklarını kaydedoruz, şampiyonluk inancımız çok yüksek" dedi.

 "Türkiye’nin en tecrübeli teknik direktörüne sen siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Türkiye’nin en tecrübeli teknik direktörüne sahibiz. Üst üste üçüncü şampiyonluk için hedefimiz var. Herkese güveniyoruz. Antalya’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdik" ifadelerini kullandı.

"Bir golcü daha alabiliriz"

Transfer gündemini de değerlendiren Metin Albayrak, Cyle Larin'in ardından bütçeye uyması durumunda bir golcü daha almayı düşündüklerini belirtti.

Basın Sözcüsü Albayrak, hücum ve savunma hattında yaşanacak rekabete dikkat çekti. İkinci yarıda İspanyol forvet Negredo'ya büyük iş düşeceğini vurgulayan Metin Albayrak, Hırvat stoper Vida’nın transferiyle defansın daha güvenilir olduğunu belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz