Futbol

Bulut: Kayserispor'u iyi analiz ettik

24 Aralık 2017 Pazar 18:17 - Son Güncelleme 24 Aralık 2017 Pazar 18:23

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Kayserispor'u iyi analiz ettiklerini ve sonuçta da başarılı olduklarını söyledi.

Sahada oyuncularının disiplinden kopmadan istekli bir futbol sergilediğini ve sonuçta da istedikleri 3 puanı elde ettiklerini ifade eden Bulut, şöyle konuştu:

"Galatasaray maçından alınan 3 puanın daha önemli bir hale gelebilmesi için bugün 1 puan hatta 3 puan almamız gerekiyordu. İstediğimiz gibi oldu. Kayserispor'un çok güçlü bir takım olduğunu, evinde baskılı oynadığını biliyorduk ve rakibi iyi analiz ettik. Kanatlardan gelen, orta yaparak pozisyon bulmaya çalışan bir ekip. Bugün iyi oynamasak da sahada iyi savaşan, birlikte hareket eden bir takım vardı. İstediğimiz değerli o 3 puanı aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Yapacağımız yeni transferlerle Malatyaspor'u daha iyi duruma getirmek istiyoruz. Futbol kalitesini artırmak istiyorsak futbolcu kalitesini artırmamız gerekiyor. Bunu devre arası yapıp, ikinci yarıya daha iyi başlayacağız."

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz