Futbol

Burak Elmas'tan ilk açıklama: Tek yürek olacağız

20 Haziran 2021 Pazar 00:02 - Son Güncelleme 20 Haziran 2021 Pazar 02:43  |  Kaynak : İHA, AA

Galatasaray’ın yeni başkanı Burak Elmas, seçimin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Birlik ve beraberlik ruhuyla tüm sorunları halletmek için tek yürek olacağız, birlikte çok çalışacağız" dedi. Elmas, Terim'le ilgili soruyu da yanıtladı.

Galatasaray’ın yeni başkanı Burak Elmas seçildi. Elmas oyların 1541’ini alarak sarı-kırmızılıların 38. başkanı oldu.

İlk tebrik Hamamcıoğlu'ndan  

Elmas’ın ardından seçimi ikinci sırada tamamlayan Eşref Hamamcıoğlu, sonuçların kesinleşmesinin ardından kürsüye gelerek açıklamalarda bulundu.

Elmas ve arkadaşlarını tebrik ederek sözlerine başlayan Hamamcıoğlu, “Burak Elmas ve çalışma arkadaşları, kendi çalışma arkadaşlarım ve bu seçim sürecinde bütün adayları destekleyen tüm Galatasaraylılara sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bu seçim ve sonuçları umarım Galatasaray’da yeni başlayacak bir kucaklaşmanın ve kardeşliğin sembolü olacaktır. Güzel, centilmence ve Galatasaraylılara yakışır bir seçim süreci geçirdik. Bunda herkesin payı var. Bütün yarışan adaylar çok değerlidir. Zaman zaman seçim sürecinde belki de çok uygun olmayan eleştiriler yapmış olabilirler. Belki bundan sonraki seçimlerde özellikle genç kardeşlerimizin çok dikkatli olmalarında yarar var. Çünkü burası Tevfik Fikret salonu ve gerçekten demokrasinin beşiği. Bu vesileyle bir kere daha bizlere oy vermek için buralara kadar gelmiş, bu saatlere kadar beklemiş değerli seçmen arkadaşlarımızı, genel kurul üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Umarım çok başarılı bir yönetim dönemi geçirecektir Burak Elmas ve arkadaşları. Genel kurulumuzun iradesi esastır. Bizlere düşen hep birlikte Galatasaray’ın daha iyi bir seviyeye gelmesi için seçilmiş yönetim kurulu arkadaşlarımıza destek olmaktır. Bunun da böyle bilinmesinde yarar vardır” ifadelerini kullandı.

Burak Elmas: "Tek yürek olacağız, birlikte çok çalışacağız"

Daha sonra kürsüye çıkan yeni başkan Burak Elmas ise, "Bütün üyelerimize bana göstermiş oldukları teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Başkan adayları İbrahim Özdemir, Metin Öztürk, Yiğit Şardan ve Eşref Hamamcıoğlu ile ekiplerine Galatasaray demokrasisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yarından tezi yok birlik ve beraberlik ruhuyla tüm sorunları halletmek için tek yürek olacağız, birlikte çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

"Galatasaray'a yakışan bir seçim oldu"

Burak Elmas, daha sonra basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a yakışan bir seçimin yapıldığını kaydeden Elmas, şunları kaydetti:

"Seçime katılan tüm genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Galatasaray'a yakışan bir seçim oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Galatasaray'ın farkı budur. Bizlerle yarışan Galatasaray demokrasisine renk katan diğer kıymetli adaylara teşekkür ederim. Bugün biz kazanmış olabiliriz ama Galatasaray'da kimse kaybetmedi. Çünkü biz Galatasaray'ı birleştirmek için geldik. Yarından tezi yok tüm Galatasaraylılar olarak tek yumruk olarak çok şey başaracağız"

Elmas'tan Terim açıklaması: "Söz verdik ve gereklerini yapacağız"

Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile ilgili soruya ise "Verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz ve gereken neyse yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik ve gereklerini yapacağız" yanıtını verdi.

Çok mutlu olduğunu ve seçimin Galatasaray'ın DNA'sı uygun olarak yapıldığını kaydeden Burak Elmas, "Bu seçim süresinde umarım kimse kırılmamıştır. Biz elimizden geleni yaptık. Galatasaray'a yakışır şekilde sadece ekibimizi ve projelerimizi tanıttık. Kimse hakkında bir şey söylememeye özen gösterdik. Bundan sonra da bu tutumumuz sürecek. Yapacak çok işimiz var. Kazanmak bir başlangıç asıl zor işimiz mazbatayı adıktan sonra başlayacak" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz