Futbol

"Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum"

21 Ocak 2018 Pazar 22:39 - Son Güncelleme 21 Ocak 2018 Pazar 22:41

 Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Süper Lig'in 18. haftasında sahalarında oynadıkları maçta Medipol Başakşehir'e 3-0 mağlup olmalarını, "Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.'' sözleriyle değerlendirdi.

Le Guen, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Medipol Başakşehir takımı karşısında bugün iyi olmadıklarını söyledi.

Maça kötü başladıklarını, kendisinin de bu kadarını beklemediğini anlatan Le Guen, ''Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Başakşehir, şampiyonluğa oynadığını bildiğimiz bir takım ama ben bugün daha iyi oyun bekliyordum. Şu an için akıllı olmalıyız. Hatalarımızı görmeliyiz, kendimizi geliştirmeliyiz.'' diye konuştu.

- "Elimden gelenin eni iyisini yapıyorum"

Le Guen, bir gazetecinin, ''Takımda oyunculardan ziyade sizde de bir form düşüklüğü söz konusu mu?'' sorusuna şu yanıtı verdi:

''Bunun yorumunu yapmak size kalmış. Ben bir teknik direktör olarak elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Bir çok oyuncu kendilerinden beklenen seviyelerin çok çok altındalar. Ben bunları yükseltmekle görevliyim. Şu an çok dikkatli olmalıyız. Türkiye Süper Lig'i çok zor. Seviyemizi yükseltmezsek, tehlikeli bir alana girebiliriz.''

Fransız çalıştırıcı ''Yönetimden takıma takviye oyuncu isteyecek misiniz?'' sorusunu ise ''Kimseden bir şey istemeyeceğim. Her bir oyuncumdan profesyonel olmalarını ve içinde bulunduğumuz durumun farkında bulunmalarını isteyeceğim. Şu andan itibaren sezonun son maçına kadar hep birlikte olmalıyız.'' diye yanıtladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz